offerte aanvragen fotogalerij video

Dr Plague

Dr Plague is een staande muzikale act waarbij drie dokters op zoek gaan naar pesthaarden. Ze brengen alles in kaart en purifiëren de lucht om zo de pest te bestrijden.
Op het speelvlak wordt er met tegenlicht en rookmachine een mistige mysterieuze sfeer opgeroepen. De purificatie van de omgeving, brengt een zekere geur teweeg die het publiek niet onberoerd laat. Deze act sleept je mee in de mysterieuze tijden van de Middeleeuwen toen de zwarte dood, hoogtij vierde. De act
wordt omhuld van een soundscape en life bespeelde theremin wat ook een vleugje futurisme binnen doet sluipen.
Deze act geeft jouw publiek een visuele -, auditieve - én geurbeleving.
Dr. Plague is zeer geschikt voor avond en nacht evenementen. Ze vereist een compleet duistere omgeving om het meeste effect te genereren. Ze kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Ze bewees reeds haar diensten op menig Halloween evenement. Maar ook op kasteelfeesten of thema feesten met de Middeleeuwen als uitgangspunt, werd ze steeds prima onthaald. Doordat de muziek een belangrijke dragende factor is bij deze act is het belangrijk dat ze niet te dicht bij andere 'geluids-dragende' acts geplaatst wordt op het evenement.

Begin je al te duizelen?